Юлія Світлична привітала ФК «Металіст 1925» з першою річницею

П'ятниця, 18 серпня 2017, 17:24
17 серпня молода харківська команда відсвяткувала першу річницю зі дня народження.
Юлія Світлична привітала ФК «Металіст 1925» з першою річницею

З святом хлопців привітала губернатор Харківщина Юлія Світлична, повідомляє Справжня Варта.

«Сьогодні виповнюється рік з того пам'ятного дня, коли група ентузіастів і шанувальників футболу взяла на себе виконання непростий, але важливого завдання - створення нового футбольного клубу. Було прийнято рішення про його будівництво на принципах широкого залучення громадськості до управління футбольними справами. Відмова від олігархічних методів в сучасному українському футболі і орієнтація на європейські моделі створення народної команди знайшли відгук в серцях не тільки харків'ян, але шанувальників великої Ігри з інших міст України та інших країн: США, Німеччини, Ізраїлю, Данії, Франції. Кількість членів клубу постійно зростає.

Цей рік був досить динамічним, продуктивним і насиченим радістю перемог. Головне, що є результат і усвідомлення необхідності подальшої роботи для просування до нашої спільної мети.

Радію входженню до складу команди вихованців харківської футбольної школи, їх першим професійним крокам і перемог. Керівництво області всіляко підтримує молодий клуб і не залишить його важливу соціальну функцію без уваги.

Приносьте щастя в будинку харків'ян, даруєте нам задоволення красивою і результативною грою!

Щиро бажаю «Металісту 1925» творчих успіхів, розвитку різнобічної клубної і командної діяльності, спортивних перемог і досягнення головної мети - виходу на більш високий професійний рівень!», - написала вона.

Нагадаємо, 17 серпня 2016 року на футбольній карті України з'явилася нова харківська команда. За рік, що минув з моменту створення «Металіста 1925», команда пройшла шлях з аматорів у професіонали.

comments powered by HyperComments