Клуб із Роттердама замовив у Харкові ескорт-послуги

Вівторок, 31 жовтня 2017, 01:22
Голландський «Фейєноорд» у Харкові буде супроводжувати ескорт людей у чорній формі
Клуб із Роттердама замовив у Харкові ескорт-послуги

До Харкова на матч Ліги чемпіонів проти донецького «Шахтаря» «Фейеноорд» прибуває за 28 годин до гри, тобто о 17.40, сьогодні, 31 жовтня, повідомляє «Справжня Варта».

У райдері футбольного клубу міститься, зокрема, вимога поліцейського супроводу на шляху: аеропорт – готель, готель – стадіон (передматчева прес-конференція) – готель (31 жовтня), готель – стадіон (матч) – готель (1 листопада) і готель – аеропорт (2 листопада).

Основна команда буде розташовуватися в Superior Golf & Spa Resort, команда-учасник Юнацької ліги УЄФА (U-19) в Iris Hotel, офіційна делегація футбольного клубу в Kharkiv Palace Hotel, а супроводжуючі команду журналісти – в Reikartz Hotel.

На передматчеве тренування і матч гостьова команда замовила 20 офіційних м'ячів ЛЧ, два масажних столи, 100 кілограмів льоду, 40 рушників, 150 пляшок мінеральної води (0,5 л), чай, каву, цукор, свіжовичавлений сік і фрукти.

Перед вильотом 31 жовтня з 10.00 команда проведе на клубному стадіоні в Роттердамі передматчеве тренування, де перші 15 хвилин будуть відкритими для преси. А в Харкові буде тільки передігрове тренування без преси.

Команда відлітає з Харкова не в ніч після гри, як це робиться традиційно, а наступного дня, 2 листопада – о 11.30. Справа у тім, що аеропорт Роттердама функціонує лише в денний час доби. Тому чемпіонам Голландії після гри нічого не залишиться, як заночувати у Харкові.

До речі, «Шахтар» теж проведе ранкову тренувальну сесію на своїй базі в Святошині, а в Харкові обмежиться лише спілкуванням із пресою – Паулу Фонсека зустрінеться з представниками ЗМІ у вівторок о 18:00.

Матч «Шахтар» – «Фейєноорд» на «Металісті» призначений на 1 листопада. Початок – о 21.45.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments