Завдяки Ярославському харків‘яни можуть пишатися перемогами своїх регбістів – Світлична / Фото, Доповнено

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 10 листопада 2017, 12:53
Спортсмени регбійного клубу «Олімп» були відзначені за свої спортивні досягнення. 
Завдяки Ярославському харків‘яни можуть пишатися перемогами своїх регбістів  – Світлична / Фото, Доповнено

Цього року команда «Олімп» стала володарем усіх національних трофеїв України. Зокрема, вона змогла здобути Кубок України-2017 з класичного регбі, перемігши у фінальному поєдинку збірну Одеси. 

«Вся харківська громада пишається командою, яка цього року має «золотий дубль», яка 21 раз стала чемпіоном України, яка 14 раз стала власником кубку України, яка сьогодні показує «супер клас» і в європейських іграх, – підкреслила Юлія Світлична, – і мені приємно усвідомлювати, що майже вся збірна – це харків‘яни. Це стає брендом. Харків пишається своїми спортсменами. Харків пишається командною та сильною грою». 

Зокрема, голова ХОДА зазначила, що всі перемоги спортсменів залежали від їх талантів, характеру та бійцівських якостей, а також від здібностей самого тренера. Вона підкреслила, що вони виправдали сподівання харків‘ян і наголосила, що все місто може пишатися своїми спортсменами. І додала, що попереду у них – нові перемоги.

Президент клубу «Олімп» Олександр Ярославський отримав для своїх підопічних символічний пам’ятний кубок. Представники клубу отримали годинники, які допоможуть спортсменам планувати оптимальні тренування, бити свої рекорди і відстежувати щоденну фізичну форму під керуванням GPS (до речі, відомий боксер Конор Макгрегор перед боєм з Мейвейзер відстежував свою фізичну форму саме з таким годинником). 

«Ви – переможці, – звернувся до регбістів Ярославський, – поразки, звичайно, також можуть відбуватися. Але ми налаштовувалися на перемогу. Я пишаюся тим, що ви вже є таким харківським знаком. Цьому проекту вже 13 років. І жодного разу не програли. Ми завжди налаштовувалися: якщо ти за щось берешся, то повинен перемагати». 

Юлiя Світлична також додала, що на сьогоднішній день на Харківщині розвиваються й інші види спорту, підтримку знаходять як тренери, так і окремі спортсмени, а найбільш перспективні можуть отримувати стипендії для свого подальшого розвитку.

Доповнено.

"Харківський "Олімп". Легендарна регбійна команда. Разом із президентом клубу Олександром Ярославським привітали Чемпіонів.
Так тримати! ", - написала голова ХОДА Юлія Світлична у своєму фейсбуці.

comments powered by HyperComments