Футбольна команда з Харкова розгромила суперника з дуже непристойним рахунком

Яша Томський  |  Вівторок, 21 листопада 2017, 20:21
У жіночій вищій лізі чемпіонату України з футболу харківська команда «Жилстрой-2» побила рекорд результативності.
Футбольна команда з Харкова розгромила суперника з дуже непристойним рахунком

Треба сказати, матч перенесли. Територіально. Гра повинна була пройти в Харкові, але за взаємною згодою була перенесена до Києва. Можливо, це й зіграло певну роль. Справа в тому, що столична команда «Атекс-СДЮШОР-16» не тільки пасе задніх у турнірній таблиці, а й фінанси її співають не те, що романси, а арії з опери. Тому і не змогли киянки приїхати до Харкова. Раз гора не йде до Магомеда, то Магомед, ясна річ, йде відомо куди.

І ось тут починається найголовніше. Приїхавши до Києва на правах господарок матчу, харківський «Жилстрой-2» дав прикурити столичній команді «Атекс» (разом з її «дюшесом») з рахунком 22:0!

Героїнею матчу в Києві стала капітан харківської команди Яна Калініна, яка забила у ворота Галини Суріної сім м'ячів. Чотири рази Яна відзначилася в першому таймі - на 6-й, 24-й, 25-й і 26-й хвилинах і ще тричі після перерви - на 57-й, 61-й і 86-й. Чотири м'ячі в ворота киянок забила Вероніка Андрухів (на 28-й, 34-й, 41-й і 88-й), по два - Анастасія Скориніна (на 17-й і 43-й), Тетяна Рижова (на 36-й і 65-й), Ірина Василюк (на 48-й і 90 + 1-й) і Роксолана Кравчук (на 70-й і 78-й), по одному - Вікторія Головач (на 12-й), Олена Ходирєва (на 45-й) і Любов Мохнач (на 69-й).

Отже, після першого кола лідирує харківський «Жилстрой-1», у якого в дев'яти матчах максимальну кількість очок - 27. На три очки відстає займає другу позицію «Жилстрой-2», на третьому місці - чернігівська «Легенда-ШВСМ» (17 очок ). Ігри другого кола пройдуть навесні наступного року. До речі, Комітет жіночого футболу ФФУ прийняв рішення, що гра другого кола між «Жилстроем-2» і «АТЕКом» в рамках 17-го туру повинен пройти у Харкові.

comments powered by HyperComments