Харківська міськрада оновиться

Четвер, 7 вересня 2017, 13:07
Оновлення планується провести в онлайні
Харківська міськрада оновиться

З нового року харків'яни отримають можливість тіснішого спілкування з чиновниками, ніж зараз, - повідомляє «Справжня Варта»

Для цього з 2018 року буде відкрито сайт і мобільний додаток «Активний харків'янин».

За словами директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексія Чубарова,  харків'яни будуть знати про всі міські заходи. Також городяни зможуть голосувати онлайн і вибирати, що або кого хотіли б побачити в місті. Наприклад, на День міста можна буде провести голосування щодо можливих заходів або музичних груп, яких харків'яни хотіли б послухати на свято. Це стосується і інших міських подій. Мета проекту - знайти можливість почути думку всіх харків'ян і залучити жителів у життя міста.

Також через сайт і додаток можна буде подавати петиції і фотожалоби. 

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові запустять нові електронні сервіси для бізнесу.

Це електронний бізнес-навігатор для підприємців і харків'ян та ресурс «Допомога підприємцю». Електронний бізнес-навігатор для підприємців буде інформаційним. На ньому розмістяться про підприємства малого і середнього бізнесу, дослідження маркетологів і статистичні дані. За планами виконавців,  на сайті буде інформацію про торгові точки, ресторани, кафе та інші об'єкти сфери послуг, доступні харків'янам.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments