Зареєструвати ФОП можна онлайн

Четвер, 2 березня 2017, 10:11
А також громадську організацію і ЗМІ
Зареєструвати ФОП можна онлайн

Міністерство юстиції України запустило пілотний проект "Онлайн будинок юстиції", завдяки якому реєстрація фізичних осіб-підприємців, громадських організацій і засобів масової інформації стала можливою через інтернет.

Про це у Facebook написав голова Мінюсту Павло Петренко, зазначивши, що раніше сервіс діяв лише на базі столичного управління юстиції.

"Мешканці всіх регіонів зможуть повторно отримати документи у сфері реєстрації актів цивільного стану, а також зареєструвати чи ліквідувати ФОП", - сказано у повідомленні.

Міністр запевняє, що з часом до цих сервісів буде додано й інші послуги, які Міністерство юстиції надає онлайн.

За інформацією Павленка, через сайт доступні такі онлайн-послуги, як повторна видача документів відділами актів цивільного стану; реєстрація громадських організацій та друкованих ЗМІ; отримання інформації про електронний цифровий підпис; соціальний ліфт; послуга смс-маяк; отримання інформації з реєстрів; реєстрація та закриття ФОП.

Нагадаємо, що харків'яни знову почали відкривати ФОП. У лютому в Харківській області зареєструвалося понад 2,1 тис. нових підприємців, у січні - 1788.

comments powered by HyperComments