Аласанія офіційно займе посаду голови НСТУ протягом найближчих п'яти днів

Вівторок, 11 квітня 2017, 09:09
У цей строк Наглядова рада ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» підпише з ним контракт
Аласанія офіційно займе посаду голови НСТУ протягом найближчих п'яти днів

«Згідно з нашим положенням, ми маємо впродовж п'ятьох днів підписати контракт з головою правління. Є драфт контракту, і я сьогодні викладу його в групі», -   заявила голова Наглядової ради НСТУ Тетяна Лебедєва після оголошення результатів голосування.

Як раніше писала «Справжня Варта», Аласанія претендує на посаду голови правління ПАТ НСТУ. Документи на конкурс їм подано, як керівником Програми Журналістики KSE (Kyiv School of Economics).

Про це Зураб Аласанія повідомив у своєму фейсбуці.

"Документи для участі в конкурсі на голову правління ПАТ НСТУ — здав. PS — на конкурс йду з позиції керівника Програми Журналістики KSE (Kyiv School of Economics)", - написав Аласанія.

Раніше  Кабінет міністрів схвалив звільнення генерального директора Національної телекомпанії України Зураба Аласанія. «Уряд схвалив Держкомтелерадіо звільнення Зураба Аласанії», – сказав голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко журналістам після засідання Кабміну.

За словами самого Аласанії, він написав заяву за власним бажанням. Таким чином він сподівається привернути увагу до проблем з бюджетом Євробачення та бюджетом майбутнього Суспільного телебачення.

Кабінет міністрів України призначив Зураба Аласанію генеральним директором Національної телекомпанії України (НТКУ) 26 березня 2014 року.

 

comments powered by HyperComments