Вибори у 47 ОТГ: «Солідарність» отримала переконливу перемогу - експерт

Середа, 3 травня 2017, 13:02
Представники «БПП «Солідарність» перемогли у переважній більшості регіонів
Вибори у 47 ОТГ: «Солідарність» отримала переконливу перемогу - експерт

Таку думку висловив радник голови Адміністрації Президента України Юрій Чевордов у своєму фейсбуці, грунтуючись на статистичних даних.

"За попередніми підрахунками, Партія «БПП «Солідарність» отримала переконливу перемогу як на виборах голів, так і депутатів рад ОТГ.

При цьому представники «БПП «Солідарність» перемогли у переважній більшості регіонів.

26 із 47 новообраних голів ОТГ (понад 55%) - це кандидати, висунуті територіальними організаціями Партії «БПП «Солідарність» та кандидати, яких підтримувала Партія «БПП «Солідарність».

7 кандидатів-переможців були висунуті територіальними організаціями Партії, 19 кандидатів йшли за підтримки «БПП «Солідарність»", - пише Юрій Чевордов.

За його словами, "очікується, що загалом фракції БПП у радах ОТГ налічуватимуть не менше 239 депутатів, серед них 132 депутати, які були висунуті Територіальними організаціями Партії, та 107 самовисуванців, які йшли за підтримки «БПП «Солідарність».

Як раніше писала «Справжня Варта», БПП отримав більшість в Нововодолажській ОТГ. Кандидат від "Солідарності" на посаду голови Нової Водолаги отримав 78 відсотків голосів. Депутатський корпус громади буде складатися з 17 депутатів від БПП з 26, 3 депутати пройшло за підтримки БПП. Таким чином, в новоствореній громаді, буде голова від БПП і більшість депутатського корпусу БПП

comments powered by HyperComments