Бійця посадили у клітку за алкоголізм?

Понеділок, 8 травня 2017, 13:25
Подія сталася у 54 окремій механізованій бригаді
Бійця посадили у клітку за алкоголізм?

За фактом ганебного поводження з військовослужбовцем бригади, оприлюдненим учора ввечері в мережі Facebook, проводиться службове розслідування. Обставини з'ясовуються, - повідомляється на офіційній сторінці підрозділу /Харківська область, Башкирівка/.

Як раніше написали користувачі соцмереж людина, яка сидить у клітці -  Олександр Добрий, боєць другого батальйону 54-ї бригади, учасник АТО. Він постійно вживає алкоголь.

Також 54 бригада проводить службові розслідування  за фактами негідної поведінки військовослужбовців, оприлюдненими в мережі Facebook.

Як раніше писала «Справжня Варта», правоохоронці встановили, що 40-річний військовослужбовець покінчив життя самогубством через повішення на території військової частини.

Як було сказано в повідомленні, обставини події та мотиви вчинку встановлюються. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 120 (доведення до самогубства) КК України.

Як повідомляє «Справжня варта», 92-й бригаді заперечують, що один зі строчників вчинив самогубство через побиття власних товаришів. Версія неврозу залишається основною, проте слідство ведеться за фактом смерті військовослужбовця.

comments powered by HyperComments