Мінсоц змінив терміни розрахунку зарплатні при нарахуванні субсидій

Четвер, 27 липня 2017, 14:34
Підрахунок доходів для призначення субсидій буде вестись теперь за новими нормами
Мінсоц змінив терміни розрахунку зарплатні при нарахуванні субсидій

Зокрема, якщо раніше при розрахунку розміру субсидій бралися до уваги доходи за минулий календарний рік – з січня до грудня минулого року, то з 1 травня  2017 року – враховуються за останні 4 квартали, що передують місяцю, з якого призначається субсидія (у травні 2017 року доходи враховуються за період з квітня 2016 року до березня 2017 року включно), - повідомляє «Справжня Варта»

Повторно подавати документи на оформлення допомоги необхідно лише тим, хто орендує житло, та у кого відбулися зміни у складі сім’ї. Для більшості субсидіантівперепризначення на наступний період (2017-2018рр) органи соціального захисту населення здійснюють автоматично.

Як раніше писала «Справжня Варта», щоб отримати гроші  за зекономлені світло і газ, потрібно поквапитися оформити документи до 1 вересня.

Умови, за яких нададуть гроші -  економія електроенергії в еквіваленті вартості 150 кВт та природного газу -  100 кубометрів. Максимальна сума коштів, які може отримати громадянин  - 135 грн за зекономлену електроенергію та близько 700 грн за зекономлений обсяг газу

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments