Для резервістів Нацгвардії введено суттєву пільгу

Понеділок, 18 вересня 2017, 16:07
Їм надано право самостійно вибирати місце служби, а у разі мобілізації резервістов заборонено направляти до іншої частини без їх згоди
Для резервістів Нацгвардії введено суттєву пільгу

Про це повідомив командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров після перевірки навчань резервістів столичного гарнізону на території  Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів НГУ в с.Старе, Київської області, - повідомляє «Справжня Варта»

Аллеров відзначив високий рівень підготовки резерву. За його словами, особи, які уклали контракт для проходження служби у військовому резерві, зараховуватимуться в списки тих військових частин, де укладали такий контракт. У разі проведення мобілізації, або зборів резервісти нацгвардії, які уклади контракт,  прибуватимуть минаючи військкомати напряму до військових частин Нацгвардії.

Як раніше писала «Справжня Варта», під Калугіно-Башкирівкою пройшли збори нацгвардійців.

На польовому виході - підрозділі оперативного призначення військової частини 3017 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Під час проведення польового виходу особовий склад підрозділів відпрацьовує вправи тактичної підготовки, навчальних стрільб з стрілецького зброї вдень та вночі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments