Харківська область за показниками заборгованості з заробітної платні посіла друге місце

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 12 квітня 2011, 13:43
Заборгованість складає 153,2 млн. грн. 83,2% цієї суми припадає на економічно активні підприємства. Вцілому заборгованість заробітної плати по Україні становить 1,5 мільярди гривень.
Харківська область за показниками заборгованості з заробітної платні посіла друге місце

За інформацією Держкомстату з початку року заборгованість з виплат заробітної платні в Харківській області збільшилась на 20%.

Про це та інше, під час прес-конференції повідомив лідер громадської організації «Харківські сузір’я» Андрій Білогріщенко.

Пан Андрій закликав усіх мешканців Харкова та області не пошкодувати грошей на два конверти та надіслати свої власні письмові звернення до президента України та Верховної Ради, у яких вимагати від влади покращення життя і проведення дострокових місцевих виборів.

«На вибори потрібні гроші. Це накладно для бюджету. Але нинішня місцева влада вкраде значно більше, ніж коштує проведення дострокових виборів», - додав Андрій Білогріщенко.

Пан Андрій під час своєї промови не забув згадати про вирубку дерев у Парку Горького, занадто дорогі лавочки на станції метро Олексіївська тощо.

Далі Андрій Білогріщенко перейшов до відвертої агітації за свою кандидатуру. Партію Білогріщенко ще не обрав, тому від якої сили буде йти на вибори покищо невідомо.

На запитання журналістів про те, що саме треба зробити для того, щоб мешканцям Харкова жилося краще, Андрій Білогріщенко відповів: «Треба думати про Харків і людей».

Чіткої програми розвитку міста наразі Білогріщенко не має.

 

comments powered by HyperComments