Люди стурбовані та мають справедливі питання до влади – Світлична

Вівторок, 4 серпня 2020, 19:13
У Харківській області погіршується рівень життя, а комунікація між людьми та владою повністю втрачена.
Люди стурбовані та мають справедливі питання до влади – Світлична

Про це народний депутат Юлія Світлична написала на своїй сторінці у Facebook після спілкування з громадами Краснограду та Кегичівці.

Останнім часом депутатка відвідує з робочими поїздками райони Харківщини, де спілкується з аграріями, підприємцями, головами сільрад. За її словами, вона почула багато різних і складних питань і найголовніший: що буде завтра?

«Люди хочуть відчувати турботу держави та мати впевненість у достойному завтра. Їм так обіцяли. Роботу, гідну зарплату, доступ до якісної освіти та медицини, а підприємцям - підтримку, виважену податкову політику та розумне ставлення до товаровиробника. Люди дійсно стурбовані та мають справедливі питання до влади. Рівень життя погіршується, а комунікація між людьми та владою повністю втрачена. Напевно, зайняті більш важливими справами... Люди терпіти довго не будуть», - написала вона.

Як повідомляє телеканал Р1, жителі Лозівського району звернулись до Юлії Світличної з проханням про допомогу у вирішенні наболілих питань. Серед питань, з якими найчастіше звертаються люди до народної депутатки – робота закладів шкільної та позашкільної освіти у новому навчальному році. Також мешканців району дуже турбує питання відміни рейсів приміських електричок та істотного подорожчання вартості проїзду.

Нагадаємо, раніше жителі села Циркуни в Харківському районі звернулися до депутата Верховної Ради Юлії Світличної з наболілим питанням – відсутністю місць для випасу тварин.

comments powered by HyperComments