Об’їдаємо тварин, не шкодуємо рослин

Субота, 1 жовтня 2016, 00:00
Як правильно хизуватися власною оригінальністю перед «травоїдними»? До Міжнародного дня вегетаріанства присвячується.
Об’їдаємо тварин, не шкодуємо рослин

Інколи виникає бажання здивувати власне оточення своєю дотепністю та гострим почуттям гумору. Це не тільки весело, а й дуже корисно для власної самооцінки. І якщо ви розмовляєте з вегетаріанцем, то розумійте – ваш «зоряний» час як великого гумориста настав. А також як великого порадника, медика та психолога, який має чималий багаж знань. Бо саме перед цією людиною ви можете якнайкраще проявити вашу оригінальність та небувалу гостроту розуму, просто скориставшись порадами, наведеними нижче.

Спочатку – збір інформації. Починати розмову потрібно із запитань. Наприклад: «А рибу ти їси? А курку?». А то ця особа, мабуть, не здатна відрізнити рибу від кабачка та думає, що курячі крильця ростуть на деревах десь в Південній Америці.

Покажіть, що ви дуже добра та турботлива людина. Висловіть занепокоєння здоров’ям вашого вегетаріанця. Навіть якщо ви бачите цю людину вперше. Вам обов’язково варто дізнатися, де вона бере білок і чим вона харчується. Мабуть, їсть щось, окрім трави та листя? Але в будь якому випадку, скажіть, що в неї неповноцінний раціон. Адже про цей факт не можна мовчати! Також скажіть, що всі люди, що відмовлялись від м’яса, рано чи пізно помирали. А це не може не лякати. Змусьте над цим замислитися, поки не пізно!

А як же обійтися без гендерних стереотипів? Якщо перед вами жінка, то запитайте: «А чим ви годуєте вашого чоловіка?». А якщо вона неодружена, то поцікавтесь, чим вона буде годувати свого майбутнього обранця. Адже всім відомо, що чоловіки не здатні самостійно забезпечити себе готовою їжею та можуть померти з голоду без відповідного піклування. А якщо ваш вегетаріанець – чоловік, то йому також не слід давати жодних поблажок. Заявіть якомога категоричніше – «Мужик МУСИТЬ їсти м’ясо!». І крапка.

Також потрібно частіше повторювати фразу «Це все через те, що ти не їси м’яса!». Адже всім відомо, що всі біди виникають саме через це. Застуда? Проблеми на роботі? Зламався комп’ютер? Погана погода? «Це все через те, що ти м’яса не їси!». А також слід поцікавитися, чи не входить він до певної секти. Наприклад, до Свідків баклажана чи Яблучного братства. Також запитайте, чи ваш вегетаріанець останнім часом не став агресивним? І якщо він буде якось показувати своє роздратування під час вашої бесіди, то варто урочисто, з драматичними паузами промовити – «Це все через те, що ти не їси м’яса!».

Варто також сказати, що вегетаріанці об’їдають бідолашних тварин. Ось один з них нещодавно вкрав у бідної корови стіг сіна, та ще й зерно у курей не забув забрати. Жах. І куди «Грінпіс» дивиться? А ще потрібно пригадати, що рослини також живі й також потерпають від болю. От яблунька страждає, от кущик помідору трясеться від жаху, от картопелька благає, щоб її не викопували і не їли.

На додачу, використовуйте жарти, знайдені в мережі. Наприклад, скажіть, що «Вегетаріанець – це індійське слово, що означає поганого мисливця». Або «Цей салат помер, щоб ти міг бути вегетаріанцем. Є серце – їж каміння». Такого він точно не чув та не бачив. І буде вражений вашою дотепністю та високою ерудицією. І точно не знайде слів, щоб вам щось відповісти. Бо ви дуже дотепна та оригінальна особистість! Так тримати!

 

comments powered by HyperComments