Проект "Енергія світла" - ще один доказ діяльності та дієвості ХОДА на благо всієї громади регіону

Світлана Кушнір  |  П'ятниця, 4 травня 2018, 17:57
Майже на кожному особистому прийомі громадян до Юлії Світличної, голови Харківської обласної державної адміністрації, звертаються з проханням про відновлення вуличного освітлення в населених пунктах.
Проект "Енергія світла" - ще один доказ діяльності та дієвості ХОДА на благо всієї громади регіону

Всі прохання та зауваження мешканців області були зібрані, узагальнені і вивчені. Проведені роботи з технічного забезпечення та бюджетної підтримки проекту з дуже символічною назвою - «Енергія світла», який ініціювала Світлична.

Керівники області взялися за повне вирішення проблеми освітлення в усіх населених пунктах області протягом 2018 - 2021 років.

За графіком у 2018 році - світло з'явиться на 300 вулицях 137 населених пунктах. На початку травня роботи в рамках проекту «Енергія світла» стартували в 12 районах області, в тому числі Краснокутському, Ізюмському, Валківському, Сахновщинському, Лозівському, Чугуївському та ін.

В числі перших і Коломацький район. Сам центр району давно живе без вуличного освітлення. Зараз тут монтують освітлення і встановлюють ліхтарі відразу на трьох вулицях - Піддубного, пер. Піддубного та вул. Д. Бідного, які не висвітлювалися протягом тривалого часу. Завершити роботи планують у травні, після чого Коломак буде освітлений на 100%.

Також роботи з установки світильників проводять на вул. Усачова в селі Шелестове, Коломацького району - тут освітлюють дорогу до місцевої школи. Всього в ході робіт в районі планують встановити 27 ліхтарів.

Після завершення всіх монтажно-освітлювальних робіт для 4200 мешканців двох населених пунктів - Коломака і Шелестове - у вечірній час та нічні години можна буде запросто і спокійно добиратися до будинку освітленими вулицями, а проект "Енергія світла" стане ще одним доказом діяльності та дієвості ХОДА на благо всієї громади регіону.

comments powered by HyperComments