Харківська область гідно йде в авангарді позитивних змін в Україні: у Зміїві відкрили новий стадіон

Світлана Кушнір  |  Понеділок, 4 червня 2018, 12:14
В Зміїві відкрили новий стадіон. Спочатку він був побудований в 1924 році, потім було багато чого, але більше 60-ти років не було в цьому райцентрі спортивної арени. Стояли руїни, аварійна територія, бур'ян з людину зростом, а не місце для спортивних досягнень було.
Харківська область гідно йде в авангарді позитивних змін в Україні: у Зміїві відкрили новий стадіон

Уявляєте: понад 60 років не було стадіону! Але в ситуації розібралася голова ХОДА.ю і для цього об'єкта час кардинальних перетворень настав.

Що маємо тепер: повноцінне футбольне поле з штучним покриттям, 2000 посадочних місць, душові, тренерські, приміщення для спортсменів і для медперсоналу, обладнана коментаторська кабіна, умови для тренувань легкоатлетів.

Але головне - у Зміїва є свій новий, гарний, красивий і функціональний стадіон! Впевнена, що спортивних досягнень стане більше, як і городян, які обрали (тепер є де займатися) здоровий образ, як стиль життя.

Дуже радісно, що у глави області Юлії Світличної, як у мудрої господині в хаті, - порядок наводиться всюди без винятку: і в економіці, і соціальній сфері, і освіті, і культури, і, звичайно ж, спорті, якому в регіоні приділяється особлива увага, а не за залишковим принципом.

Знаєте, як символічно, що стадіон, який відкрили на Слобожанщині, носить назву "Авангард"?

Світлична та її управлінська команда ще раз довела, що Харківська область гідно йде в авангарді позитивних змін в Україні. Власне, вона і є авангард!

На перших фото ви бачите відкриття стадіону, а останній - це сумне нагадування про жалюгідний стан арени, який тепер для спорту Зміївщини - в минулому.

comments powered by HyperComments