Харківщина йде в ногу з часом

Михайло Кириленко  |  Середа, 4 липня 2018, 16:49
Дуже стрімко розвиваються технології, які ділять людство на тих, хто йде "в ногу з часом" і тих, хто не встигає за цими змінами.
Харківщина йде в ногу з часом

Бути в числі перших - це мистецтво, яке вимагає гнучкості, нестандартного мислення і постійного бажання розвиватися. Причому це стосується як окремих особистостей, так і системи держави, влади в цілому. До речі, чудовий варіант, коли трендсеттером є якраз держава (за рахунок формування прогресивного кадрового складу) і в той-же час коли в державі створені умови для розвитку і підтримки окремих особистостей. 

Один з недавніх прикладів руху "в ногу з часом" є співпраця Харківської обласної державної адміністрації і компанії Google Україна, результатом якої стало представлення туристичного потенціалу Харківської області в інтернеті за допомогою проекту «Сайт Дискавер». 

Як розповіла Юлія Світлична, основна ідея полягає в тому, що будь-який інтернет-користувач зможе не виходячи з дому спочатку "відвідати" пам'ятки Харківщини за допомогою будь-якого девайса, а потім отримати інформацію про те, як дістатися до найцікавіших пам'яток і спланувати поїздку. 

Зазначу, що «Сайт Дискавер» містить інформацію про майже 100 об'єктах культурної спадщини з 18 районів області. Також на сайті є 3D-тури, присвячені туристичним «родзинкам» регіону - Шарівському замку, Держпрому, музею Григорія Сковороди в Золочівському районі та іншим об'єктам. 

До речі, не менш цікавим є той факт, що озвучений проект має багато можливостей для представлення економічного потенціали регіону. І з цього приводу була надана інформація про семінари для малого і середнього бізнесу «Можливості інтернету для бізнесу» .... 

Тому я не закінчую озвучену тему цим постом .... тому що все тільки починається. 

 

comments powered by HyperComments