Даша Астафьєва знову роздяглася для засновника Плейбоя (ФОТО)

Ганна Глебова  |  Середа, 8 липня 2009, 15:28
Випускниця українського аналога «Фабрики зірок» Даша Астафьєва взяла участь у фотосесії для червневого номера журналу Playboy.
Даша Астафьєва знову роздяглася для засновника Плейбоя (ФОТО)

«Коли я була маленькою дівчинкою, то знайшла на горищі американський Playboy з фігуристкою Катаріною Вітт на обкладинці. Я була в шоці, оскільки ніколи не підозрювала, наскільки красивим може бути тіло жінки. З цієї миті я почала мріяти про зйомку для цього журналу. Мені було всього 9 років» – розповіла Астафьєва в інтерв'ю виданню.

І мрія дівчини нарешті здійснилася. Спочатку вона підкорила «Фабрику зірок», потім довгий час вела еротичну програму на телебаченні, а потім відвоювала собі місце в популярній на Україні поп-групі NIKITA.

В результаті дівчина досягла свого. Після того, як вона стала playmate 55-річного ювілейного номера американського Playboy, Дашу відмітив сам легендарний засновник журналу Х'ю Хефнер. І він не тільки запросив Астафьеву в свій знаменитий особняк Mansion, але і назвав українську співачку своєю улюбленкою. Тепер українка стала дівчиною Playboy, і на обкладинці першого літнього номера красуватимуться саме її тіло.






 

comments powered by HyperComments