Добкін розповів анекдот про Луценка

Дмитро Стриженко  |  Четвер, 21 серпня 2008, 17:22
Після підписання з Борисом Колісниковим Угоди про будівництво у Харкові «Бібліотеки майбутнього», Михайло Добкін у неформальній обстановці поспілкувався з журналістами. Мер Харкова з властивою йому останнім часом іронією прокоментував останні заяви міністра МВС Юрія Луценка.
Добкін розповів анекдот про Луценка

 «Зо три місяці тому я зустрічався з Юрієм Луценком. Запитав його: «Що ти хочеш від нас?!» Він тоді сказав: «До тебе питань немає, проте вони є до секретаря міськради. Він, мовляв, вечорами вживає наркотики, а потім виходить із міськради на вулицю й насилує одинадцятикласниць». Я кажу: «Що за маєчня! Кернес навіть не п'є, він спортом займається; які наркотики, які 11-класниці?!» А Луценко відповідає: «Мені так доповідають...»

Насправді, важко зрозуміти людину, яка перебуває в стані перманентного похмілля. Його і тверезого зрозуміти важко... Це, як в анекдоті...

АНЕКДОТ ВІД ДОБКІНА

...Приходить дівчина до міліції зі скаргою: «Мене зґвалтували». Її заспокоюють: усіх піймаємо, усіх посадимо... А вона говорить: «Усіх не треба, піймайте тільки другого і четвертого».

КОМЕНТАР "ВАРТИ"

Реакцію міського голови щодо чергових звинувачень міністра МВС на адресу Добкіна й Кернеса можна зрозуміти. До їхньої участі як свідків у кримінальних справах щодо муніципальних надбавок, замаху на вбивство (на самих Кернеса, його сина й Добкіна) та тяжких тілесних ушкоджень (треба вважати, нанесених секретарем міськради Андрію Руденку), сьогодні вустами Луценка було додане зґвалтування (кого, коли – Юрій Віталійович не уточнював).

Однак у кожному жарті є лише частка жарту. Так, торік «Варта» вже писала про надмірну любов лідера «Народної Самооборони» Ю. Луценка до спиртного. У березні 2007 року після спільного візиту лідерів «Нашої України» і НС – Вячеслава Кириленка та Юрія Луценка – майбутнього міністра буквально заносили до літака, оскільки самостійно по трапу він пересуватися вже не міг.


 

comments powered by HyperComments