Ані Лорак привезла з Америки Золотий грамофон

Надія Анатольєва  |  Вівторок, 17 лютого 2009, 17:36
14 лютого завершився гастрольний тур Ані Лорак по містах США. У Америці українській співачці вручили російську нагороду «Золотий грамофон» за російськомовну версію пісні Shady Lady (З неба в небо).
Ані Лорак привезла з Америки Золотий грамофон

Перший концерт Лорак в рамках американського туру відбувся в місті Атлантік Сіті, де окрім української виконавиці на одній сцені зібралися її земляки і колеги Верка Сердючка, група «ВІА Гра», а також відомі російські зірки: Валерій Меладзе, Борис Моїсєєв і Максим Галкін.

Спільний концерт пройшов в рамках програми «Золотий грамофон – 13 років на біс». Під час шоу Максим Галкін вручив Ані Лорак статуетку «Золотий грамофон» від радіостанції «Русское радио» за російськомовну версію пісні Shady Lady («З неба в небо»), яка декілька місяців підряд займала перші місця хит-парада.

Окрім Атлантік Сіті, Лорак виступила в Чікаго, Торонто і Майамі, повідомили Кореспондент.net у прес-службі Ані Лорак.

«Концерти в Америці пройшли з величезним успіхом. Чотири американські міста приймали нас на ура, – поділилася Ані. – Зі мною прилетів мій балет, який показав нові танцювальні номери. На сцені грали музиканти Валерія Меладзе...».

Повернувшись до Києва, Ані Лорак продовжила роботу над новим альбомом. В кінці лютого почнуться зйомки відеокліпа на нову пісню «А далі», які проходитимуть в Індії.

Нагадаємо, Ані Лорак визнана кращою співачкою Євробачення-2008 за результатами голосування слухачів лондонської радіостанції Eurovision Song Contest Radio.
 

comments powered by HyperComments