«Міс Україна-Всесвіт-2009» стала экс-«ВІА Гра»

Надія Анатольєва  |  Понеділок, 23 лютого 2009, 11:31
В фіналі конкурсу «Міс Україна-Всесвіт-2009» в Києві назвали найгарніших українських дівчат. Панночок обирало журі в складі: ювелір Сергій Цюпко, видавець Ярослав Гресь, російські актори Сергій Жигунов і Світлана Світлична, власниця конкурсу «Міс Україна-Всесвіт» Олександра Николаєнко і син мільярдера Дональда Трампа Єрик Трамп.
«Міс Україна-Всесвіт-2009» стала экс-«ВІА Гра».

Найкрасивіші дівчата України:
Четверта віце-міс Україна-Всесвіт-2009 –18-річна Катерина Ветчинкина;
Третя віце-міс– 20-річна Катерина Антоненко.
Друга віце-міс – 20-річна Ганна Лапенко.
Перша віце-міс – 18-річна Антоніна Паперна.
Міс Україна-Всесвіт-2009 – 25-річна екс-«віагринка» Кристина Коц-Готліб.

Фінал конкурсу «Міс Україна-Всесвіт-2009» в п'ятницю почався якось космічно-галактично. І незрозуміло, чи то підкреслювалося слово «Всесвіт» в назві конкурсу, чи то це був маленький реверанс у бік присутньої в залі доньки «Льоні-Космосу» Кристини Черновецкої повідомляє TABLOID.

Ведучими вечора стала пара «Білка» і «Стрілка» -- Георгій Делієв та Борис Барський з «Маски-шоу». І вже потім почався вихід п’ятнадцяти конкурсанток.

Імена переможців оголошували вже в присутності на сцені Дайяни Мендоси, Олександри Николаєнко і «Міс Україна-Всесвіт-2008» Елеонори Масалаб.

«Міс Україна-Всесвіт-2009» стала экс-«ВІА Гра» Кристина Коц Готліб. У міні-інтерв'ю 25-річна блондинка заявила, що слави не шукає, а шукає лише прояву своїх якостей і хоче бути або моделлю, або актрисою, або послом доброї волі.

На додаток до квітів, корони, стрічки і диплому Кристина отримала ключі від новенького «Мерса», трилітній контракт з «Міс Україна-Всесвіт» і річну стипендію.

comments powered by HyperComments