Савік Шустер одружується, але з датою не визначився

Надія Анатольєва  |  Четвер, 5 березня 2009, 14:31
Найбільш рейтинговий шоумен і телеведучий Савік Шустер (56 років) одружується! Дружиною Савіка стане його продюсер Ольга Невська. Телеведучий зробив пропозицію своєму продюсерові в день її народження, пише ТБ.ua.
Савік Шустер одружується, але з датою не визначився

До початку ефіру залишалося декілька хвилин, а Савік з великим букетом зустрічав у дверей свого головного продюсера. Коли він пішов в ефір, всі звернули увагу на вишукане кільце з білого золота з діамантами у неї на пальці.

Першим, хто зустрів в ресторані іменинницю, був її син Артем. Савік потайки привіз його з Москви спеціально для цього заходу. Слова, які хаотично повторював Савік, насторожили навіть найрозслабленіших гостей. На фразі: «Хочу, щоб стала моєю дружиною...» всі завмерли.

Боязка бубниловка жениха її не задовольнила, і вона взялася за анкетування самостійно.

– А ти мене любиш?
– Так.
– І ділитимеш зі мною всі біди і радощі?!
– Буду.
– І ми любитимемо один одного вічно, жити удвох і помремо з тобою в один день?

Глядачі знову завмерли – Шустер мовчав.

– Ну ти, Оля, знаєш, без екстремізму...

Невська задумалася, звернулася до залу – приймати їй пропозицію чи ні? Причому наполягала на відкритому поіменному голосуванні. Чоловіки якось відразу поникли і почали строїти з себе частини інтер'єру, а жінки помітно зраділи і потягнули руки вгору.

Не витримав син: «Мама, ну давай, погоджуйся!»

Савік і Невськая познайомилися в Москві. Заради того, щоб бути разом, пошли зі своїх сімей. Ольга розвелася з чоловіком, дружина Савіка залишилася в Італії.

Незабаром закохані за відомих українським телеглядачам причинам перебралися до Києва. Оля працювала з Савіком спочатку як арт-директор, а зараз – як головний продюсера «Савік Шустер Студіос».

Але набриднути один одному вони не встигають! Тим більше Шустер часто літає до дітей у Флоренцію, а Ольга кожного тижня – до свого сина, який не захотів виїжджати з Росії.

Не дивлячись на величезну зайнятість, пара все ж таки примудряється відпочивати. Неділю тому зоряний телеведучий був разом з Ольгою в заміському клубі верхової їзди «Конюшні Бутенко» і, напевно, вже готував грунт, щоб зробити їй пропозицію руки і серця.
 

comments powered by HyperComments