Почав роботу «ярмарок розлучень»

Надія Анатольєва  |  Вівторок, 17 березня 2009, 11:17
Організатори заходу, що відкрився у Великобританії, під назвою «SOS» (Starting Over Show) поставили за мету надати допомогу парам, які розвелися або тільки збираються це зробити. В умовах фінансової кризи економічні негаразди підштовхують до розлучення все більшу кількість чоловіків і жінок, що проживають разом, повідомляє Lenta.ru.
Почав роботу «ярмарок розлучень»

За словами ініціатора проведення «SOS» Сьюзі Міллер, щорічно розпадається більше 140 тисяч британських сімей, проте до цього потрібно додати ще тисячі пар, які жили без реєстрації своїх відносин. Відвідувачі ярмарку можуть скористатися послугами психологів, адвокатів, радників з спільної іпотеки і навіть фахівців з фен-шуй.

В той же час наголошується, що в роботі заходу не приймають участі фахівці з встановлення батьківства по ДНК і приватні детективи.

Мати трьох дітей Сьюзі Міллер сама пройшла через розлучення, яке, за її словами, стало найхворобливішим і травмуючим переживанням її життя. До того ж, як виявилось, ніхто не зміг надати їй необхідну допомогу. За шість років вона стала навіть вдячна своєму колишньому чоловікові за розірвання їх браку. На думку Міллер, розлучення – це шанс почати нове життя, важливо лише переконати людину, що з розлученням життя не закінчується, і допомогти їй діловою порадою.

Перший в світі ярмарок розлучень пройшов в жовтні 2007 року в столиці Австрії. У заході під девізом «Почни своє життя наново» брали участь близько 20 консультантів, послугами яких скористалися більше 500 чоловік.
 

comments powered by HyperComments