Не займаєшся сексом – захворієш на рак і імпотенцію

Микола Кузнецов  |  Середа, 25 березня 2009, 11:35
Сексологі офіційно довели: без сексу жити шкідливо. Стриманість більше декількох місяців може послужити каталізатором розвитку різних захворювань.
Не займаєшся сексом – захворієш на рак  і імпотенцію

Наприклад, це доброякісна пухлина матки, маткові кровотечі і так далі. Деколи саме відсутність інтимних контактів приводить до розвитку онкологічних хвороб. Таке, буває, трапляється і з чоловіками.

Також для жінок відсутність сексу дуже часто означає важчу переносимість передменструального синдрому, а для чоловіків – втрату потенції. Чим довше представник сильної статі не займається сексом, тим менше він зможе зробити, коли у нього нарешті виникне можливість статевого контакту. Більш того, невдалим в такій ситуації може опинитися не тільки перший раз.

Крім фізіологічних неприємностей, відсутність сексуальних контактів приносить представникам обох статей ще і психологічні проблеми. Без сексу і чоловіки, і жінки стають нервовішими, вони частіше проявляють агресію, швидше втомлюються і частіше впадають в депресії. Відсутність сексу може привести і до безсоння.

Проте, якщо на якомусь відрізку життя інтимні контакти дійсно неможливі, варто спробувати замінити їх, наприклад, йогою або гімнастикою. Також за відсутності сексу допоможуть довгі прогулянки, розслаблююючі ванни, масаж, і тому подібні процедури. До того ж, заспокоєнню в цій ситуації посприяє можливість психологічного розслаблення.
 

comments powered by HyperComments