Продавати квитки на транспорт будуть на пошті

Ганна Глебова  |  Середа, 25 березня 2009, 13:33
Тепер пасажирам у випадку пересадки не потрібно буде вистоювати черги за новим квитком. Весь маршрут буде включений в один квиток, купити який можна буде на пошті.
Продавати квитки на транспорт будуть на пошті

В середині квітня Мінтранс планує ввести електронні квитки на всі види транспорту. 14 квітня будуть презентовані перші 15 пунктів «Укрпошти», в яких можна буде скористатися новою послугою.

Про це кореспондента «Міської Варти» повідомили в прес-службі Харківського відділення «Укрпошти». Передбачається, що комп'ютери у відділеннях «Укрпошти» матимуть доступ до розкладу руху літаків, поїздів і автобусів.

Нововведення пропонованої Мінтрансом послуги полягає в тому, що в одному квитку можуть враховуватися всі необхідні маршрути з пересадками.

Залежно від побажань клієнта його маршрут інтегрують в так званий «єдиний квиток». У ньому будуть вказані імена пасажирів, їх повний маршрут і ціна.

За словами начальника прес-служби, спочатку система працюватиме в тестовому режимі.

Якщо експеримент пройде успішно, електронні квитки можна буде купувати не тільки у відділеннях «Укрпошти», але і з будинку, якщо у вас є доступ в інтернет.

Нагадаємо, що з 1 квітня замість стаціонарних поштових відділень в Харківській області почнуть роботу три пересувні відділення зв'язку.

Також нагадаємо, що з 31 грудня 2008 року в дію вступили нові тарифи на поштові послуги.
 

comments powered by HyperComments