Тепер залізничні квитки простіше купити через інтернет

Костянтин Колесник  |  Вівторок, 31 березня 2009, 12:32
Відтепер пасажири можуть сплатити вартість квитка на потяг через інтернет.
Тепер залізничні квитки простіше купити через інтернет

30 березня 2009 року «Укрзалiзніця» впровадила 2-й етап програми з оформлення проїзних документів через мережу Інтернет. Про це заявили в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України, повідомляють «Подробиці».

«Тепер пасажир може сплатити через інтернет повну вартість проїзду і послугу замовлення з подальшим оформленням квитка в касі», – мовиться в повідомленні.

Згідно інформації, зайшовши на офіційний веб-сайт «Укрзалiзніцi» в розділ «Для пасажирів», можна отримати довідку відносно наявності вільних місць в поїздах, вартості проїзду та оформити замовлення.

Сплатити замовлення можна платіжною карткою національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) або міжнародною платіжною карткою (VISA, MasterCard, VISA Elektron, Maestro).

Після оплати пасажир отримує «унікальний цифровий код», по пред'явленню якого він оформляє свій квиток в будь-якій касі «Укрзалізніці» в будь-який день до відправлення свого поїзда.

Через інтернет можна замовити тільки квитки за повною вартістю і дитячі. Безкоштовні і пільгові проїзні документи оформляються виключно в касах.

Нагадаємо, що 22 грудня 2008 року був впроваджений 1-й етап продажу квитків через Інтернет. Пасажир на сайті «Укрзалізніці» може оформити замовлення на бронювання місць, за допомогою платіжної картки сплатити послугу бронювання і з отриманим кодом викупити квиток у залізничній касі.
 

comments powered by HyperComments