Даішники оштрафували водія катка за швидку їзду

Ганна Глебова  |  Понеділок, 6 квітня 2009, 18:48
У Сумах водій асфальтоукладочного катка був оштрафований співробітником ДАІ за те, що не пропустив пішоходів на переході. Сума штрафу склала 75 грн.
Даішники оштрафували водія катка за швидку їзду

В Сумах водій асфальтоукладочного катка був оштрафований співробітником ДАІ за те, що не пропустив пішоходів на переході. Сума штрафу склала 75 грн.

Цей випадок обурив мера Сум Геннадія Мінаєва. «Я не розумію, як каток, з його черепашачою швидкістю, міг не пропустити пішоходів!» – сказав мер Сум Геннадій Мінаєв.

«Чомусь працівники ДАІ не штрафують водіїв, які носяться по вулицях з швидкістю 170 км/год, а ось катки штрафують!» – обурився Сумський міський голова.

Крім того, мер погрозив державтоінспекції, що у випадку якщо ДАІ не змінить своє відношення до наведення ладу на сумських дорогах, міська влада не виділить гроші на покупку і установку комплексу відеокамер на найбільш аварійно небезпечних перехрестях Сум.

Також нагадаємо, що в Харкові і Харківській області демонтують знаки, що обмежують швидкість до сорока и п’ятдесяти кілометрів на годину.

Як раніше повідомляв наш сайт, 5 березня, на засіданні Кабміну було прийнято ухвалу, якою вносяться зміни відносно швидкісного обмеження на дорогах.

Також нагадаємо, що в місті Жовни Тернопільської області співробітник ДАІ виготовляв і розповсюджував порнографію. Для цього він використовував штатний прилад для визначення швидкості транспортних засобів «Візир».
 

comments powered by HyperComments