Дружина відчепиться від Мела Гібсона за 450 млн доларів

Олекса Шкатов  |  Вівторок, 14 квітня 2009, 14:28
Розлучення американського актора Мела Гібсона та його дружини Робін може стати найдорожчим в історії.
Дружина відчепиться від Мела Гібсона за 450 млн доларів

Дружина Гібсона, яка подала на розлучення після 28 років сімейного життя, може отримати, згідно законам штату Каліфорнія, половину грошей чоловіка, достаток якого оцінюється в 900 млн доларів, пише Daily Mail.

Оскільки шість старших дітей вже повнолітні, Робін також попросила суд про спільну опіку над молодшою дитиною, Томом.

За 28 років шлюбу у Гібсонів народилося сім дітей: Ханна (28 років), близнята Едвард і Крістіан (26 років), Віллі (24 року), Луї (21 рік), Майло (19 років) і Томмі (9 років).

Багато хто вважає, що причина розлучення – 28-річна чарівна брюнетка, про яку відомо тільки те, що вона родом з Росії і що її звуть Оксаною. 53-річний Гібсон познайомився з нею в серпні минулого року в Бостоні на зйомках свого нового фільму «Край темряви» (The Edge of Darkness). Після того, як знімки парочки у вересні 2008 року просочилися в ЗМІ, вибухнув страшний скандал. Прес-аташе Гібсона поспішив завірити, що між російською співачкою і голлівудською зіркою немає жодних стосунків: «Оксана – один із співробітників продюсерської компанії Мела Гібсона Icon, приїхала в США, щоб записати альбом».

Проте минулого місяця Гібсона сфотографували вже з невідомою молодою дівчиною на пляжі недалеко від свого маєтку на Коста-Ріці. На фотографії добре видно, що це не Робін. 53-річний Гібсон пустував на заході сонця в хвилях прибою разом з дівчиною в бікіні. Пара обіймалася і цілувалася, що не залишало сумнівів в характері їх відносин.

Нагадаємо, що Мел Гібсон вважається однією з найбагатших людей Голлівуду, і в 2004 році журнал Forbes поставив його на перше місце в списку найспроможніших знаменитостей.
 

comments powered by HyperComments