ШОК! Однокласники зароблятимуть на емоціях

Ганна Глебова  |  Середа, 15 квітня 2009, 09:25
Тепер листування в соціальній мережі «Однокласники» загрожує стати сірим і нудним. Розробники сайту вирішили відбити грошенят на смайликах.
ШОК! Однокласники зароблятимуть на емоціях

Соціальні мережі стали популярні серед користувачів Інтернету, не менш ходовими стали так звані «смайлики». Тому соціальна мережа Однокласники.ru днями ввела плату за їх використання в повідомленнях. Вартість послуги складає 135.46 рубля на місяць, що в перекладі на українські гроші складає 27 грн. Сплатити їх пропонується за допомогою SMS. Сума буде включена в рахунок за мобільний телефон або знята з карти передоплати.

Як повідомила кореспондента «Міської Варти» практикуючий психолог Олена Чумазова, під час онлайн-спілкування близько 98 % респондентів використовують смайлики для виразу своїх емоцій.

Раніше на Однокласниках.ru платними стали сервіси додавання фотографій, високих оцінок фотографій, приховування «стрічки активності». Нагадаємо, що за даними пошукової системи «Яндекс», вперше за багато років запит «порно» перестав бути найпопулярнішим, поступившись запитам «Однокласники» і «В контакті».

Як ми повідомляли раніше, наприкінці січня по відношенню до сайту «Однокласники» було скоєно провокацію.
 

comments powered by HyperComments