В український прокат виходять п'ять нових фільмів

Надія Анатольєва  |  П'ятниця, 17 квітня 2009, 09:28
16 квітня, в четвер, традиційний прем'єрний день в кінотеатрах країни, в український прокат виходять нові фільми: «Рестлер», «Адреналін-2», «Люблю тебе, чувак», «12 раундів» і «Легка поведінка».
В український прокат виходять п'ять нових фільмів

Адреналін-2 – продовження экшна про людину-батарею від режисерів Марка Невелдайна і Брайана Тейлора. Пруткий кілер Чев Челіос, що дивом пережив зупинку серця і падіння з хмарочоса, розбирається з китайськими чорними трансплантологами, заряджаючись від електромереж.

Актори: Джейсон Стетхем, Еймі Смарт, Девід Керрадайн, Бай Лінг.

Люблю тебе, чувак – американська комедія режисера Джона Гамбурга.
Успішний ріелтор Пітер Клейвен нарешті зробив пропозицію жінці своєї мрії і тут же зіткнувся з несподіваною проблемою. У нього немає кращого друга, якому можна доручити важливу місію боярина на весіллі. Після низки специфічних побачень Пітер нарешті знайшов відповідну людину, повну собі протилежність, Сіднея. Проте завдяки новому другу Пітер зрозумів, що жив неправильно і по-справжньому не вмів веселитися, і, схоже, передумав одружуватися.

Актори: Пол Радд, Джейсон Сигел, Рашида Джонс, Джон Фавро.

12 раундів – бойовик Ренні Харліна.
Новоорлеанський поліцейський Денні Фішер заарештовує Майлса Джексона, одного з найбільш небезпечних і розшукуваних злочинців в світі. Проте, при цьому страшний нещасний випадок забирає життя подруги Майлса. За рік жадаючий помсти Джексон біжить з в'язниці і викрадає подругу Денні. Вимушений взяти участь в 12 раундах небезпечних ігор, розставлених по всьому місту, Денні робитиме все, щоб зупинити хвору гру цього божевільного.

Актори: Джон Сіна, Ейден Джіллен, Ешлі Скотт.

Легка поведінка – комедія режисера Стефана Елліотта, екранізація п'єси класика британської драматургії Ноеля Коварда.
Легковажна американка виходить заміж за англійця і переїздить в старосвітський сімейний маєток, де негайно накликає на себе гнів манірної свекрухи.

Актори: Джесіка Біль, Бен Барнс, Крістін Скотт-Томас, Колін Ферт, Кімберлі Ніксон.

«Рестлер» (кінотеатри «Київ», «Україна») – фільм режисера Даррена Аронофскі, що розповідає історію борця Ренді Робінсона на прізвисько Таран, який вимушений залишити ринг через перенесений інфаркту і намагається знайти собі інший сенс життя. Головну роль у фільмі зіграв Мікки Рурк.

Картина завоювала Золотого лева Венеціанського фестивалю, три премії Золотий глобус і отримала дві номінації на премію Оскар. Допрем'єрний показ фільму в Києві відбувся 29 березня – картину особисто представив Даррен Аронофскі.

Актори: Мікки Рурк, Маріса Томєі, Еван Рейчел Вуд, Марк Марголіс, Джуда Фрідлендер.

 

comments powered by HyperComments