Учасники марафону одружилися прямо на бігу

Надія Анатольєва  |  Вівторок, 28 квітня 2009, 17:28
Британські закохані, 37-річна Рейчел Пітт і 44-річний Джері Кітс, стали першою парою, яка одружилася на бігу.
Учасники марафону одружилися прямо на бігу

Християнську церемонію одруження вдалося провести під час знаменитого Лондонського бігового марафону, який цього року проводився вже в 28-й раз, повідомляють британські ЗМІ.

Р. Пітт і Дж. Кітс були серед 35 тисяч учасників цього марафону, яким вдалося подолати відстань в 42 км. при досить високій для цієї пори року температурі в 20 градусів Цельсія. Близько 3 годин дня пара, що вже декілька годин бігла по вулицях міста, прийняла швидкий душ і попрямувала до церкви, де на неї чекали 50 гостей. Обмінявшись клятвами вірності, закохані продовжили забіг, і близько 5 години дня жених перетнув межу фінішу зі своєю новоспеченою дружиною на руках.

«Це був найкращий день в моєму житті, але я ніколи його не повторю», – призналася щаслива Рейчел, кидаючи в натовп на фініші букет нареченої.

Лондонський марафон, вперше проведений в 1981 році, став найбільшою щорічною спортивною подією в житті міста і одній з найпрестижніших марафонських дистанцій в світі. Традиційно в нім беруть участь звичайні жителі і провідні атлети країни, а також різні зірки. Цього року першою зоряною учасницею, що прийшла до фінішу, стала модель Нелл Макендрю. За нею послідували Кейті Прайс (Jordan) з чоловіком, відомий шеф-кухар Гордон Рамзі і співак Кейт Даффі з відомого бойз-бенда Boyzone, що розпався в 2000 році.
 

comments powered by HyperComments