Український відеокліп став найкращим на Євробаченні

Костянтин Колесник  |  Середа, 29 квітня 2009, 10:37
Європейська преса визнала кліп української учасниці «Євробачення» Світлани Лободи найкращим на конкурсі цього року.
Український відеокліп став найкращим на Євробаченні

Опитування проводилося серед журналістів друкарських видань, телебачення і радіо європейських країн.

В результаті журналісти майже всієї Європи віддали перевагу кліпу «Anticrisis Girl» української учасниці Світлани Лободи. Український кліп отримав 19.4% голосів.

Друге місце зайняв кліп представника Польщі (18.1%), третє – Іспанії (17.3%). На четвертій сходинці розташувалася Греція (11.9%), а закриває п'ятірку фіналістів Франція (11.8%).

У десятку кращих відеокліпів «Євробачення-2009», на думку журналістів, також потрапили Фінляндія (9.1%), Болгарія (6.1%), Латвія (4%), Великобританія (4%), Туреччина (3.9%), а також Боснія і Герцеговина (3.9%).

Тим часом букмекери підвищили свої оцінки щодо перемоги Світлани Лободи на Євробаченні: в даний момент їй прогнозують 4 місце у фіналі конкурсу. Раніше Україні давали 13 місце.

За частотою європейських запитів в пошуковій системі Google представниця України знаходиться на 5 місці.

Нагадаємо, Світлана Лобода представить Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2009» 14 травня 2009 року в Москві.

Як повідомлялося раніше, на Казанському вокзалі в Москві затриманий вірменин, який продавав підробні квитки на «Євробачення-2009».

На жеребкуванні виступів країн-учасниць «Євробачення-2009» в Москві визначився порядок виступів першому півфіналі конкурса, який відбудеться 12 травня в СК «Олімпійський»

 

comments powered by HyperComments