Україна і Росія відкрили кордони. Реєстрація скасована

Микола Кузнецов  |  Середа, 6 травня 2009, 15:39
На українсько-російському кордоні істотно спрощено процедури для ветеранів, інвалідів війни, делегацій, дитячих груп, громадян, які їдуть на могили родичів.
Україна і Росія відкрили кордони. Реєстрація скасована

Спрощений режим діятиме до 12 травня. Про це «Міську Варту» повідомив прес-секретар Харківського прикордонного загону Дмитро Горкольцев.

На пунктах пропуску «Гоптівка», «Плетенівка», «Чугунівка», «Піски» відкриють всі смуги руху для оформлення транспортних засобів. Окрему смугу виділять для пропуску офіційних делегацій, груп дітей, інвалідів, ветеранів ВВВ – для спрощеної процедури оформлення. Дані смуги позначені відповідними знаками.

Автобуси, якими слідують організовані групи, виводитимуться з загального потоку і оформлятимуться без черги.

У автомобільних, залізничних і авіаційних пунктах пропуску для зменшення часу оформлення пасажирів видача імміграційних карток здійснюватиметься водіями міжнародних автобусів, які виконують постійні перевезення, не пізніше як за годину до прибуття до пункту пропуску. Провідники вагонів видаватимуть картки під час посадки пасажирів в поїзд, персонал літаків – не пізніше, ніж за годину до прибуття повітряного судна в пункт пропуску.

Для прискорення рішень з пропуску громадян при виявленні несправностей в документах передбачено призначення відповідальних офіцерів і створені додаткові канали зв'язку з Харківським прикордонним загоном.

Мешканці прикордонних районів зможуть знаходитися на території прикордонних районів держави іншої сторони без реєстрації, міграційні картки не заповнюються.

Як повідомляла «Міська Варта», під час проведення на площі Свободи і вулицях міста Харкова святкових заходів, присвячених Дню Перемоги змінюється шлях слідування транспорту.
 

comments powered by HyperComments