Ксенія Собчак стала куркою

Надія Анатольєва  |  П'ятниця, 8 травня 2009, 13:16
Світська левиця Ксенія Собчак увійшла в образ курки і розповіла, як живеться на одній з птахофабрик.
Ксенія Собчак стала куркою

Скандальні знаменитості Ксенія Собчак, Сергій Зверєв і Тіна Канделакі знялися в провокаційній рекламі. Глядачі побачать на екранах своїх телевізорів курок і курчат, що розповідають голосами вищеперелічених неординарних осіб, про те, як добре їм живеться на птахофабриці. Висновок, який роблять «знамениті пернаті», простий: чим краще умови, в яких вони живуть, тим смачніше вони будуть потім на тарілці, пише «Комсомольська правда».

Одна з курок говорить у властивій манері Собчак: «У реальному житті блондинка – це порода. Бути мною – це робота і покликання...» А курча у виконанні Сергія Зверева хвалиться: «Що це за птах такий, круто упакована, вся з себе?! Зірка!»

Зірки отримали підвищені гонорари «за специфічність рекламованого продукту». З чуток, ця сума рівна 20 тисячам доларів кожній знаменитості.

Зірки часто підробляють, знімаючись в рекламних роликах. Але іноді їх образи незаконно використовують рекламні дільці. Так, колись загальновизнаний секс-символ Девід Бекхем опинився в ролику про пігулки від імпотенції разом з Шоном Коннері і Кіану Рівзом. Зрозуміло, актори не знімалися в подібній рекламі. Китайські умільці взяли сцени з старих інтерв'ю героїв, переозвучили їх на китайському, після чого на картинку просто наклали новий голос.

Китайські майстри реклами тоді навіть не спромоглися уточнити деякі дані про знаменитостей і допустили серйозні ляпи. Наприклад, Шону Коннері було не 70 років, як він сам стверджує в рекламі, а 78. Та і дружину актора звуть зовсім не Барбара, а Мішель.
 

comments powered by HyperComments