Американка народила близнят від різних батьків

Олекса Шкатов  |  Понеділок, 18 травня 2009, 16:24
Американка народила двох хлопчиків-близнят від різних батьків з різницею в декілька хвилин. За дев'ять місяців до цього відбулося майже неможливе: Міа Вашингтон завагітніла одночасно від свого цивільного чоловіка і від коханця, пише The Daily Mail.
Американка ощасливила двох партнерів за раз.

Зараз близнюкам Джастіну і Джордану вже одинадцять місяців. Мати запідозрила недобре, оскільки сини були несхожі особою. Вона звернулася до клініки щодо аналізу ДНК, і там встановили, що у дітей різні батьки. За словами фахівців, шанс народження близнят від різних біологічних батьків – один на мільйон.

Джеймс Харрісон, співмешканець міс Вашингтон, погодився пробачити невірну кохану і виховувати обох хлопчиків як власних синів. Хто є батьком іншої дитини, не повідомляється.

Близнюки від разных батьків народжуються вкрай рідко, і у всьому світі відомо лише декілька таких випадків. «Це дуже дивно, більшість людей не вірять, що так буває, але так дійсно трапляється», – говорить Джені Тібодо з лабораторії Clear Diagnostics DNA. Якщо у жінки під час овуляції більше за одного статевого партнера, є мізерний шанс запліднення різних яйцеклітин, указують лікарі.

Пара ще не оговталася після шокуючого відкриття. Міа і Джеймс не збираються приховувати від дітей, що у них різні тата. Якщо в майбутньому Джастін захоче зустрітися зі своїм справжнім батьком, то він дістане таку можливість, говорить мати.

«Я щодня радію, що перевірка ДНК не зруйнувала нашу сім'ю, - говорить мати хлопчиків. – Джеймс хороша людина: він відмінний батько і по-справжньому любить обох близнят».

Міа завіряє, що «визнала свою помилку і прийняла відповідальність за неї». «Я раджу іншим жінкам остерегтися заводити зв'язки на стороні... Спочатку гарненько подумайте про наслідки», – говорить вона. Джеймс помічає лише, що знадобиться час, щоб повернути довіру коханій.

П'ять місяців тому Міа Вашингтон завагітніла знову – дитина повинна народитися восени.

 

comments powered by HyperComments