Травневий рейтинг висловів-неформатів з вуст політ-бомонда

Ганна Глебова  |  Середа, 3 червня 2009, 16:25
Рейтинг складений на основі аналізу висловів українських політиків, які особливо відрізнилися в минулому місяці і були замішані в різноманітних скандалах.
Травневий рейтинг висловів-неформатів з вуст політ-бомонда

Нагадаємо, головними подіями минулого місяця стали: скандал Юрія Луценка у Франкфурті, відставка Віктора Балоги і очікування створення «ширки» між БЮТ і ПР. Отже...

Найбожевільніша

«Думаю тут питання завищеної самооцінки Інни Германівни (Богословської – ред.), яка вважає себе ледь не Богом і Президентом. У нас в Києві є будинок, в якому на дверях декількох палат одразу можна вішати табличку «президент», вони знаходяться на вулиці Фрунзе», – Тарас Чорновіл.

Наймлявіша

«Всі питання, які Ви (Клічко, – ред.) задаєте, – вони мляві, вони не схожі на героя, вони схожі на людину-кляузника», – Леонід Черновецький.

Найбезневинніша

«Я ж не дівчинка, що невідомо звідки прийшла. Я вкалувала всі ці роки незалежно від того, в парламенті я чи ні», – Інна Богословська.

Найбільш жлобська

«Ми не можемо, даруйте, як сучка, крутити хвостом в питанні, як ми відносимося до Голодомору через те, сидять комуністи перед нами чи не сидять», – Віктор Ющенко.

Найпорочніша

«Заборонити грати – все одно, що заборонити алкоголізм», – Іван Плющ.

Найбільш викриваюча

«В жодному інституті влади або політичній силі Ви (Ющенко, – ред.) ніколи не бачили партнера... Дострокові вибори Верховної Ради в 2007 році давали можливість досягнення політичного компромісу, стабілізації влади. Ви не скористалися цією можливістю. Ви вдруге, після першого провального голосування, внесли кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду керівника уряду, хоча могли цього не робити. Від наслідків Вашого рішення наша країна опам'ятається ще не скоро. Тому і Ви, і Тимошенко не можете навіть претендувати на місце у владі. Ви обидва повинні піти», – Віктор Балога.

Найобразливіша

«Валера (Валерій Іванов, колишній лідер кримської організації ПСПУ – ред.), те, що ти став політичною сукою, всім ясно... У тебе ще соплі під носом не висохли, щоб приписувати Вітренко всяку нісенітницю. Шестірка і в Африці шестірка», – Володимир Марченко.

Сама моралізаторська

«Покриття міністра-п'яниці, бешкетника, спроба захистити честь мундира, спроба вийти знову сухим з води – вона нічого не дасть. Тому що ми достатньо сильна фракція для того, щоб навести порядок в державі – і ми свого доб'ємося, порядок в Україні буде», – Ганна Герман.

Найбезстрашніша

«Чого мені боятися? Я вже своє відбоявся... Я багато раз був в критичних ситуаціях, коли мова йшла буквально про життя і смерть. Знаєте, під час пуску ракет виникали різні ситуації», – Леонід Кучма.

Найбільш антифашистська

«Не ставайте поряд з Ющенком, не ставайте поряд з тим, хто освячує нацистський бандитизм, зносить пам'ятники вашим побратимам, а на їх місці будує меморіали шухевичам і бандерам», – Петро Симоненко.

 

comments powered by HyperComments