Знайдені тіла 24 пасажирів рейса Air France 447

Микола Кузнецов  |  Вівторок, 9 червня 2009, 10:37
Знайдені тіла 24 пасажирів рейса Air France 447
Підвищилася вірогідність знайти чорні скрині.

Раніше повідомлялося про 17 тіл.

За словами полковника Бразильських ВВС Енрі Муньйоса, тіла були виявлені в 640 кілометрах на північний схід від архіпелагу Фернанду-ді-Норонья і в 70 кілометрах від того місця, де аеробус послав останній електронний сигнал про несправність на борту.

Також в понеділок Бразильські ВМС витягнули з океану крупний фрагмент хвостової частини А330, що може істотно полегшити завдання виявлення «чорних ящиків», оскільки бортові самописці знаходилися саме в задній частині лайнера.

Крім того, під час пошуків вдалося витягнути фрагменти крила літака, частини конструкції, крісла, рідкокристалічні екрани, кисневі маски, особисті речі пасажирів.

Як повідомлялося, рейс Air France № 447 вилетів 1 червня з міжнародного аеропорту Ріо-де-Жанейро і повинен був приземлитися в паризькому аеропорту імені Шарля де Голля. Зв'язок з літаком був втрачений через чотири години після вильоту, коли лайнер йшов над Атлантикою. На борту знаходилися 228 осіб. Ця катастрофа стала найбільшою в світі за останніх 8 років і найбільшою за 75-річну історію Air France.

 

comments powered by HyperComments