Помер співак і композитор Павло Смеян (ВІДЕО)

Ганна Глебова  |  Понеділок, 13 липня 2009, 11:56
Пішов з життя актор, композитор і співак Павло Смеян. Він помер у віці 52-х років в одній з клінік Німеччини, де проходив курс лікування від онкологічного захворювання.
Павло Смеян помер молодим.

Павло Смеян грав на сцені, взяв участь у більш ніж в 20 кінофільмах як автор і виконавець пісень.

Павло Смеян закінчив дитячу музичну школу №7 у Москві і естрадне відділення училища імені Гнесиних. Працював у філармоніях різних міст, в Росконцерті, з 1980 року брав участь в групі «Рок-ательє» при Ленкомі.

З 1981 року грав одну з головних ролей в рок-опері «Юнона і Авось» театру «Ленком». Як признавався сам Смеян, він вважає цю подію найголовнішою в своєму житті. У «Ленкомі» працював до 2007 року, граючи в спектаклях «Тіль», «Зірка і смерть Хоакіна Мур’єти» та інших.

Смеян озвучував ролі і співав пісні в художніх фільмах і мультфільмах. Його голосом, наприклад, співають Лембіт Ульфсак у фільмі «Мері Поппінс, до побачення!» і Регімантас Адомайтіс у фільмі «Трест, який лопнув».

У 1987 році брав участь в записі кліпу на пісню «Замикаючи круг». Випустив декілька грамплатівок і компакт-дисків.

Подивитися відео можна тут.
 



Цей рік став роком втрат великих артистів і справжніх улюбленців публіки. Нагадаємо, 1 липня померла Народна артистка СРСР Людмила Зикіна. Вона померла на 81-му році життя в середу від зупинки серця, повідомила директор «Дому Людмили Зикиної» Ксенія Рубцова.

25 червня помер король поп-музики Майкл Джексон. 27 квітня пішла з життя українська оперна співачка Євгенія Мірошниченко.

 

comments powered by HyperComments