Шлюбний бум 09.09.09 – найочікуваніші зоряні весілля

Ганна Глебова  |  Четвер, 16 липня 2009, 13:07
Незабаром у багатьох представників російського шоу-бізнесу почнуться весільні гуляння.
Шлюбний бум 09.09.09 – найочікуваніші зоряні весілля

Найочікуваніше весілля повинне бути у Примадонни російської естради Алли Пугачової та її супутника життя Максима Галкіна. Проте це подію сама Алла намагається усіляко спростовувати заявами «нам просто добре разом». Пара ходить в статусі «нареченого і нареченої» ось вже три роки.

В найближчому майбутньому відбудеться весілля одного з найпопулярніших співаків на вітчизняній естраді Сергія Лазарева і вічно юної телеведучої Лери Кудрявцевої. На дні народження Лери, яке пройшло в травні, пара публічно оголосила про свій зв’язок.

9 вересня 2009 року відбудеться церемонія одруження продюсера Яни Рудковської і олімпійського чемпіона Євгена Плющенка. Запрошених на весіллі буде близько ста осіб, а свідками стануть Микола Басков і Лера Кудрявцева. Весільної подорожі у Жені і Яни не буде через активні тренування Плющенка.

Діма Білан вже більше року обіцяє виконати свою обіцянку, яку він дав ще напередодні торішнього «Євробачення». Артист обіцяв у разі своєї перемоги одружитися на моделі Олені Кулецькій. Після майже року після перемоги він публічно зробив їй пропозицію і подарував кільце. Дата весілля так і не призначена, але ходять чутки, що воно може відбутися в один день з весіллям Рудковської і Плющенка.

Останнім часом преса активно одружує Миколу Баскова і екс-«Місс Всесвіт» Оксану Фьодорову, не дивлячись на цілком собі офіційний брак «нареченої» з німцем Пилипом Тофтом. Пара частенько з'являється разом на світських заходах, тримається за руки і активно позує фотографам. Тим часом про законного чоловіка Оксана вважає за краще відмовчуватися. На недавній прес-конференції Оксана і Микола заявили, що вже мріють про своїх дітей.

У серпні має відбутися одруження супермоделі Наомі Кемпбелл і російського олігарха Владислава Дороніна. Їх близькі друзі вже отримали запрошення на весілля. У столичній тусовці говорять, що Наомі вже замовила весільне плаття від відомих модельєрів Dolce&Gabbana. Наомі Кемпбелл, закохавшись в російського бізнесмена Владислава Дороніна, більше напівроку тому поселилася на Рубльовці і з задоволенням прийняла на себе обов'язки московської домогосподарки.
 

comments powered by HyperComments