Відома тенісистка вийшла заміж за «Міс СРСР» (ФОТО)

Четвер, 27 серпня 2009, 15:12
Легенда світового тенісу 53-річна Мартіна Навратілова, яка не приховує своєї сексуальної орієнтації, засваталася зі своєю новою подругою, особу якої їй довгий час вдавалося тримати в секреті.
Відома тенісистка вийшла заміж за «Міс СРСР» (ФОТО)

І ось тепер газета «The Daily Express» повідомила, що колишня «Міс СРСР» Юлія Лемігова обручена з зіркою світового тенісу Мартіною Навратіловою. Веселкові дєвАчки вперше з'явилися разом на публіці на курорті в Сен-Тропе під час водної прогулянки. І у Лемігової, і у Навратілової були кільця на безіменних пальцях лівої руки, які примудрилися зняти папарацци.

Тепер можна практично не сумніватися, що саме 36-річна Лемігова і є «надзвичайною подругою» Навратілової, про яку колишня тенісистка говорила в одному з телешоу.

У Навратілової було чимало гучних романів з жінками. Останній зв'язок з американкою Тоні Лейтон продовжився цілих вісім років і закінчилася в суді. Тенісистку не відлякнув навіть той факт, що за плечима у Юлії Лемігової бурхливе і достатньо трагічне минуле.

Колишня модель увійшла до історії як остання «Міс СРСР-91» – цей титул Юля встигла отримати якраз напередодні розвалу Союзу. У 1991 році вона представляла нашу країну на конкурсі «Міс Всесвіт», завоювавши у результаті третє місце. Закінчивши курси управління в університеті в Парижі, де вона живе вже багато років, Юлія відкрила у французькій столиці спа-салон і косметичну фірму.

Скандальну популярність Юлія здобула завдяки роману з французьким банкіром Едуаром Штерном, спадкоємцем відомого банкірського прізвища. Фінансист поклав на неї око в 1997 році і за рік кинув дружину. Пара зустрічалася декілька років в розкішних готелях по всьому світу, і в 1999 у них народився син Максиміліан. Проте у віці п'яти місяців малюк раптово помер за нез’ясованих обставин. Лемігова підозрювала, що до смерті її незаконнонародженого сина міг бути причетний Штерн, але суд справу закрив.

У лютому 2005 року ім'я Юлії Лемігової знов потрапляє на перші смуги європейських газет: Едуара Штерна, одягненого в пікантний костюм для садо-мазо ігор, знайшли застреленим в його женевській квартирі.

А Мартіна зараз судиться зі своєю колишньою любов'ю – Тоні Лейтон. До цього вона вже судилася з іншою екс-подругою Джуді Нельсон. Але, схоже, всі ці перманентні тяжби аніскільки не заважають їй насолоджуватися новими відчуттями. До зустрічі в черговому суді?..

 

comments powered by HyperComments