У Москві обрушилася багатоповерхова парковка. Постраждалих витягують з-під завалів

Микола Кузнецов  |  Четвер, 3 вересня 2009, 14:09
У столиці Росії сталося обвалення багатоярусної автомобільної парковки на Кожевничеській вулиці. Аварія трапилася на мінус другому поверсі, під землею.
На місце аварії з'їжджається дедалі більше рятувальників.

Поряд знаходиться будинок-новобудова. Генеральним проектувальником і підрядником будівництва парковки є компанія STRABAG.

З-під завалів витягнули чотирьох постраждалих. Останнього з них – чоловіка 23 років – витягували з-під уламків бетонних конструкцій з переламаними ногами. Постраждалі госпіталізовані в столичні клініки.

Як повідомив начальник прес-служби московського Управління МНС Євген Бобильов, «в наслідок обвалення, загальна площа якого, за уточненими даними, склала 600 квадратних метрів, постраждали чотири людини».

У розборі завалів задіяно 120 осіб. Це вісім загонів рятувальників, 25 пожежних розрахунків, також використовується важка техніка.

Медики надали першу допомогу постраждалим, машини швидкої допомоги розвозять їх по стаціонарах. В даний час рух на Кожевничеській вулиці блокований.

Припарковані недалеко від місця ЧП автомобілі евакуювали. До місця події прибувають нові машини рятувальників і пожежників.

«Попередня причина обвалення – порушення технології будівництва», – заявив перший заступник начальника ГУ МНС по Москві Віктор Клімкін, що знаходиться на місці події.

Нагадаємо, 17 червня, на Садовничеській набережній в центрі російської столиці обрушилася секція чотириповерхового будинку старої будови, що ремонтується.


 

comments powered by HyperComments