Зірка «Брудних танців» Патрік Суейзі помер

Ольга Вороніна  |  Вівторок, 15 вересня 2009, 14:12
У Лос-Анджелесі помер від раку зірка «Брудних танців» Патрік Суейзі.
Помер улюблений багатьма актор і прекрасний танцюрист.

Він жив, знаючи, що хвороба невиліковна, але боровся і знімався. Він продовжував роботу над телесеріалом The Beast, писав книгу. Патріку Суейзі поставили діагноз «рак підшлункової залози» в минулому році. За деякий час у сміливому інтерв'ю він говорив: «Мені залишилися два роки, якщо вірити статистиці».

Популярність до нього прийшла в 87-му, після головної ролі в романтичній драмі «Брудні танці». Потім була стрічка «Привид» в дуеті з Демі Мур. Суейзі-чудовий танцюрист поступається місцем Суейзі-актору. Його ролі – драматичні.

«Я зрозумів, що таке бути артистом, коли почав займатися танцями. Танці – це щось більше, ніж просто техніка виконання, чим просто рух. Коли твоє серце б'ється в такт музиці, трапляється диво. Ти починаєш вірити, що якщо працюватимеш з дисципліною, самовіддачею і любов'ю до своєї справи, мрії збудуться, – говорив Суейзі. – Я просто не можу повірити, що стою зараз на голлівудській Алеї слави біля своєї власної зірки».

І якщо в бойовику «Будинок край дороги» він грає класичного персонажа фільмів в стилі екшн, то, працюючи над стрічкою «Привид», розкриває в собі коміка. По волі сценаристів, його герою призначено померти на початку фільму і перетворитися на привида, щоб врятувати улюблену дівчину. Ще є переслідування, яке запам'ятається з тріллера «Листи вбивці». Причому, не тому, що Патрік вибирається з перегорнутого автомобіля – він примудряється витягнути з авто за секунди до вибуху застряглого оператора. Це залишиться за кадром.
 

comments powered by HyperComments