Опубліковані скандальні визнання Джексона про сім'ю

Олена Сергеєва  |  Понеділок, 21 вересня 2009, 16:28
Відверті признання Майкла Джексона про свою сім'ю стали сенсацією. У невідомих раніше інтерв'ю король поп-музыки критикує своїх братів Тіто, Марлона, Джермена, Джекі і Ренді, сестру Ла Тойю і навіть свою матір, яку він за життя завжди називав найближчою людиною. Ці вислови Майкл попросив не додавати розголосу за життя, і ось тепер, коли він помер, його одкровення були обнародувані.
Опубліковані скандальні визнання Джексона про сім'ю

«Брати були дуже ледачими. Вони під час запису альбомів тільки стогнали і стогнали. У деяких з них був талант, але вони його не розвивали – лінувалися. Тіто – технар. Він захоплюється склеюванням моделей літачків з пластмаси. Але це так нудно», – відізвався про свою спільну роботу з братами Майкл.

Кожного брата він знайшов, за що розкритикувати. Наприклад, Марлон на його думку прагнув бути схожим на нього і від цього був смішний. Джермейн – баболюб, не має власної думки і тому людина, яку ведуть. Джеки жахливо упертий і все заперечує.

Особливо несподіваною стала думка Майкла про його матір, адже в своїх публічних висловах він завжди говорив, що в житті мама – його найближча людина. Проте, в цих записах він несподівано признається, що розчарувався в ній. «Вона не вміла правильно давати інтерв'ю про мене. Їй це простимо – адже вона людина не з шоу-бізнесу».

Більше всіх дісталися батьку, як, втім, і завжди: «Якби мені довелося цілий день провести з ним, для мене це було б жахливо. Коли ми репетирували з братами, він сидів в кріслі з ременем. І якщо щось збивалося або не виходило, він лупив нас. Чесно кажучи, для мене він завжди був чужою людиною».

У своїх висловах Майкл Джексон знайшов місце і для себе. Зокрема, він сказав: «Вони (брати) думали, що я наївний і м'який. Але це не так. Я вислуховував їх думки, поради. Але остаточне рішення в творчості групи ухвалював я».

 

comments powered by HyperComments