ШОК! Вибухнув кіоск з шаурмою і спалив величезний ринок в центрі міста

Олена Сергеєва  |  Середа, 23 вересня 2009, 11:06
22 вересня в другій половині дня зажевріли торгові ряди на Слов'янському ринку в Дніпропетровську. За попередніми даними, пожежа виникла в кіоску з шаурмой.
Ринок згорів дотла.

Всі рятувальні підрозділи Дніпропетровська і десятки карет швидкої допомоги були кинуті в центр міста. Величезний стовп диму був видний за десятки кілометрів. Пожежі був привласнений 5-й ранг складності. Площа ринку – більше 12 тисяч квадратних метрів. Ринок знаходиться в безпосередній близькості від житлових будинків і автозаправної станції, і загроза розповсюдження вогню на сусідні будівлі була досить велика.

За попередніми даними, з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано 6 осіб: четверо в стані середньої тяжкості з опіками від плавкого пластика і один «важкий»; ще один отруївся продуктами горіння. Загиблих немає.

Очевидці і торговці говорять, що в кіоску з шаурмою нібито відбувся вибух, внаслідок чого на ринку порушилося електропостачання. Оскільки ринок критий, в темноті людям було складно вибратися з його території.

Як повідомив представник Головного управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, речовий ринок згорів повністю.

Нагадаємо, 24 червня цього року спалахнула пожежа на центральному ринку у Львові. А в Харкові за 2008-2009 роки тричі горів найбільший в Східній Європі ринок «Барабашово».

 

comments powered by HyperComments