Жерсть! Обама взяв приклад з Джексона і вже не негр

Ольга Вороніна  |  Середа, 23 вересня 2009, 15:26
Барак Обама заявив, що після обрання на пост президента США він перестав «бути негром».
Був негром – став президентом.

Як повідомляє Lenta.Ru з посиланням на AFP, Барак Обама заявив, що він вже не негр.Таким чином, як відзначає агентство, Обама спробував звести до жарту недавні заяви колишнього американського президента Джіммі Картера про те, що критика політичних опонентів Обами заснована на расових забобонах.

Під час участі в записі телепрограми «Шоу Девіда Леттермана», яка виходить на каналі CBS, Барак Обама відзначив, як «важливо всім усвідомити, що я був негром і до обрання президентом». Тому, на думку Обами, ті виборці, які віддали за нього свої голоси, не можуть зараз критикувати його через колір шкіри. Як вважає Обама, якщо його зараз і критикують, то саме як президента, а не як афроамериканця.

«Коли ви вирішуєте стати політиком, ви повинні зрозуміти: не можна сподобатися всім, хтось вас обов'язково проклинатиме», – заявив Обама під час запису шоу, на якому обговорювалися такі теми, як військова присутність США в Іраку і Афганістані, реформа охорони здоров'я і економічний план з виведення американської економіки з кризи.

Нагадаємо, в липні цього року Обама ледь не підмочив свою репутацію примірного сім’янина.

 

comments powered by HyperComments