Віктор Ющенко став дідом. Старша дочка подарувала йому внучку

Четвер, 15 жовтня 2009, 10:41
14 жовтня близько 18.00 старша дочка президента України Віталіна Ющенка (29 років) народила дівчинку.
родина ющенко

Без особливого шуму Віталіну в звичайний київський пологовий будинок в другій половині дня привіз чоловік – підприємець Олексій Хахлєв. Залишивши перед входом Mercedes і Range Rover з охороною, подружжя поспішило до акушера.
 

Пологи пройшли благополучно. Віталіну з дочкою відправили до VIP-палати. Схвильований тато весь час знаходився поряд.

Першим привітати Віталіну примчався її брат Андрій з трьома охоронцями. Хлопець в світлому піджаці швиденько прослизнув в пологовий будинок і пробув там біля півгодини.

Нагадаємо, Віталіна і Андрій – діти Віктора Ющенка від першого браку. Крім них у президента є ще троє спадкоємців: син Тарас і дочки Софія з Кристиною — від другої дружини Катерини Чумаченко, нинішньої першої леді.

Сама ж Віталіна зараз теж одружена вдруге. Від першого чоловіка — бізнесмена Михайла Гончарова — у неї старша дочка Ярина-Домініка, а від другого чоловіка – син Віктор і новонароджена дочка.

Нагадаємо, увечері 27 червня 2009 року у ресторану «Казачок» Ющенко-младший стріляв в екс-замміністра з питань надзвичайних ситуацій Олександра Капітулу.
 

Нагадаємо також, що 56-річний лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко 22 січня 2009 став батьком дочки, яку народила йому його коханка. 26 вересня 2009 року Симоненко і його молода обраниця Оксана Ващенко нарешті одружилися.

 

comments powered by HyperComments