На «Однокласниках» орудує блондинка. Один палкий мачо вже позбувся свого «Ніссана»

Середа, 21 жовтня 2009, 14:20
Під виглядом миловидної панночки в соціальних мережах Інтернету з боржниками знайомляться судові пристави.
блондинка у законі

Удмуртське управління Федеральної служби судових приставів (УФССП) розробило і запустило операцію «Блондинка».

Все відбувається в кращих традиціях подібних ресурсів.

«Блондинка» ставить чоловікові-боржникові вищий бал за його фотографію, зав'язується бесіда, слово за слово – і панночку вже запросили на побачення. Коли горе-Ромео приходить на місце зустрічі, то замість симпатичної дівчини має тет-а-тет з судовим приставом.

Так, один палкий боржник позбувся свого «Ніссана», на якому прибув на побачення. Судові пристави наклали на іномарку арешт: чоловік був винен податкової більше 100 тисяч рублів. До цього зловити неплатника ніяк не вдавалося, він знявся з реєстраційного обліку і фактично був особою без певного місця проживання.

Операція «Блондинка» стартувала пару місяців назад, в УФССП по Удмуртії її вважають вельми ефективною, перш за все, в області профілактики.

«Тепер боржники відчуватимуть себе незатишно, не тільки відправляючись в подорож, але і спілкуючись в соціальних мережах. Шукати там неплатників, особливо тих, що не живуть за фактичною адресою, дуже зручно. Наші фахівці беруть фото з особистих архівів, не з Інтернету, зрозуміло, і ці фотографії ніяк не пов'язані з іменами, під якими зареєстровані співробітники. З погляду закону тут все в нормі. Адже ніхто не тягне чоловіків зустрічатися з дівчатами з Інтернету насильно, вони йдуть на це добровільно», – пояснили в прес-службі УФССП.

Нагадаємо, останнім часом захоплення людей соціальними мережами стало настільки поголовним, що в деяких держустановах навіть стали офіційно забороняти своїм співробітникам «висіти» на подібних сайтах в робочий час. А глава Google в Росії Володимир Долгов висловив думку, що якщо людини немає в Інтернеті, то її взагалі немає.
 

comments powered by HyperComments