Тимошенко будують «кризові хатинку» із заморськими чудесами

Четвер, 22 жовтня 2009, 13:42
Біля особняків в Дніпропетровську, де живе мама, тітка і сестра прем'єра Юлії Тимошенко, почалося грандіозне будівництво.
особняк

Одне будівництво кипить поряд з будинком мами Тимошенко, а друге – через дорогу навпроти.

«Місцеві жителі шепочуться, що один будинок будують для Тимошенко, а другий нібито для її дочки», – пише газета «Сьогодні».

Будівельники, які працюють на майже добудованому об'єкті за огорожею від особняка мами Тимошенко, сказали тільки, що будують будинок «для дуже впливової людини».

«Матеріали для будинку – дуже якісні і супердорогі. З такими працювати – одне задоволення. Ліс везли аж з самої Бельгії», – сказав робочий.

За його словами, за огорожею біля особняків родичів Тимошенко, «справжні чудеса».

«Ялини найдорожчих сортів висаджені, а в оранжереї південні пальми. У вольєрах живуть косулі і ще якісь екзотичні тварини. Я багато раз працював у багатих людей, але такого не бачив. І навіщо їм косулі?» – сказав будівельник.

Охоронець будинку підтвердив, що в ньому живе мама Тимошенко Людмила Миколаївна, але «вона зараз на роботі, з журналістами не розмовляє».

В той же час тітка Тимошенко Антоніна Ульяхина розповіла, що вони живуть в будинку, який орендують «з давніх часів».

«Що будується через дорогу навпроти, ніхто поняття не має. Місцеві жителі можуть говорити все що завгодно. У дворі матері Юлії Тимошенко теж ніякого будівництва не ведеться: можливо, просто упорядковується будиночок охорони», – сказала вона. Не знаю, що у сусідів, а у нас ніяких косуль і оранжерей не немає, ми живемо як звичайні люди», – додала тітка Тимошенко.

Нагадаємо, по декларації про доходи, отримані Юлією Тимошенко в 2008 році, у прем'єра немає ні квартири, ні машини, ні рахунку в банку. Протягом року прем'єр отримала 386 тисяч 170 гривень 42 копійки. Тобто близько 32 тисяч щомісячно.

Нагадаємо також, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко віддає перевагу одягу і аксесуарам від провідного торгового дому Луї Віттон, до якої відноситься з особливим трепетом. Сумочка цієї фірми коштує в середньому $2-3 тисячі, туфлі і плаття — $1,5-5 тисячі і вище.

 

comments powered by HyperComments