На «Євробаченні» введені нові правила. Тепер воно дасть фору і учасникам, і телеглядачам

Середа, 28 жовтня 2009, 15:19
олександр рибак переможець евробачення

Як повідомляє офіційний сайті конкурсу, в ході півфіналів і фіналу «Євробачення-2010», які пройдуть в травні майбутнього року в Осло, телеглядачі зможуть проголосувати за вподобаних конкурсантів, подзвонивши по телефону або відправивши SMS з самого початку шоу, а не тільки в останні 15 хвилин після завершення всіх виступів, як було раніше.

На думку організаторів, голосувати протягом шоу логічніше, ніж після нього; до того ж це дозволить уникнути проблем з перевантаженнями на телефонних лініях.

Недавно до правил «Євробачення» була внесена ще одна поправка. Після скандалу в Азербайджані, коли деяких жителів, що проголосували на конкурсі за представників Вірменії, викликали для пояснень в Міністерство національної безпеки, було вирішено покласти відповідальність за розголошування інформації про особу тих, що голосували, на телекомпанію, яка транслювала «Євробачення». Раніше відповідальність за подібні порушення лежала на постачальниках телекомунікаційних послуг.

Нагадаємо, «Євробачення-2009» відбулося 12-16 травня в Москві. Перше місце на конкурсі зайняв виходець з Білорусії Олександр Рибак, що виступав за Норвегію. Завдяки його перемозі «Євробачення-2010» прийматиме Осло.

 

comments powered by HyperComments