Сьогодні День народження Володимира Кличка

Жанна Титаренко  |  Четвер, 25 березня 2010, 12:38
25 березня 1976 року народився нинішній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO і WBO Володимир Кличко.
Сьогодні День народження Володимира Кличка

Нещодавно Володимир Кличко провів успішний захист своїх титулів у поєдинку з американцем Едді Чемберсом. "Швидкий" Едді вистояв усі 12 раундів, однак був нокаутований у заключну хвилину поєдинку. Ця перемога стала 54-ю у кар'єрі Володимира Кличка.

51 тисяча глядачів на футбольному стадіоні ESPRIT Arena у Дюссельдорфі стали свідками впевненої перемоги Володимира.

На відміну від свого старшого брата, Володимир Кличко наразі має у своєму житті лише спорт. Тобто сім‘я поки що не входить у його найближчі плани. Кандидаток у дружини теж невидно. Можливо, Володимир надто примхливий, або потенційні наречені надто балувані.

Багато шанувальників Володимира Кличка хотіли б побачити бій свого улюбленого боксера з його старшим братом Віталієм. Але ще в дитинстві, брати присяглися перед матір’ю, що ніколи не будуть битися між собою. Так триває і дотепер. Бій братів Кличків вважають неможливим. Тому німецьке видання Bild, за допомогою комп'ютерних технологій прорахувало можливий результат такого поєдинку:
1 раунд - нічия. 2, 3, 4 раунд - невелика перевага Володимира. 5 раунд - через 1 хв 46 сек після початку раунда Віталій відправляє Володимира в нокаут ударом справа.

Дізнавшись про таке дослідження, звісно брати Клички відразу прокоментували дане "ноу-хау".

"Я нічого особливого не скажу з дипломатичних міркувань, але ми повинні були б зробити так, щоб наша мама нічого не дізналася. Довелося б її відправляти куди-н******дь в круїз без газет, радіо і телебачення", - сказав Віталій.

"Якби такий бій і відбувся, то це була б дуже жорстока битва. Це вже майже відбувалося під час наших спарингів. Одного разу я навіть зламав ногу. У такому бою переможців не буде, будуть тільки переможені", - додав Володимир.

Ось такі вони, наші українські боксери. 

Деякі матеріали взяті з ping.myplau.ua

comments powered by HyperComments